AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmana selam vermek

Kahve falında düşmana selam vermek

Kahve falında düşmana selam vermek adını aklamayı başaracağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmana selam vermek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili masraflar çıkabilir.

Kahve falında düşmanla selamlaşmak maddi olarak çok rahat olunacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmana selam vermek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine inanılır.

Kahve falında ölüye selam söylemek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askerin selam verdiğini görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen birine selam göndermek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle selamlaşmak teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında herkese selam vermek yeni bir araba satın alınacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye selam göndermek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir