AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığa selam vermek

Kahve falında mezarlığa selam vermek

Kahve falında mezarlığa selam vermek kavgaların biteceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, konforundan da ödün vereceğine, başarılarının sürekli olacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlığa selam vermek gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında mezara selam vermek kazancın yetmez olacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıkta selam vermek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, küslerin ve kırgınların barışacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlara selam vermek borçlarını ödemekte zorlanacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında mezarlığa selam vermek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, geleceğinin parlak olacağına alamet eder.

Kahve falında kalabalığa selam vermek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birine selam göndermek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, onlarla arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında babaya selam vermek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle selamlaşmak geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir