AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle el sıkışmak

Kahve falında eski sevgiliyle el sıkışmak

Kahve falında eski sevgiliyle el sıkışmak elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde tam olarak şanslısınız.

Kahve falında eski sevgiliyle el sıkışmak yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliye sıkıca sarılmak üzüleceğine ve hastalanacağına, ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin elini tutmak el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele olmak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin elinde alyans görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgili elini tutmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele tutuşmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilini elini tutmak fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir