AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin elinde alyans görmek

Kahve falında eski sevgilinin elinde alyans görmek

Kahve falında eski sevgilinin elinde alyans görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin elinde alyans gördüyseniz:

  • Sormanız durumunda insanlar size yardım etmekten memnun olabilir.

Kahve falında eski sevgilinin elinde alyans görmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin parmağında alyans görmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin alyans taktığını görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle el sıkışmak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgili elini tutmak tamamen içine kapanacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin elini öpmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilin elini tutmak hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, borçlarının hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin elinde silah görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir