AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin elini tutmak

Kahve falında eski sevgilinin elini tutmak

Kahve falında eski sevgilinin elini tutmak hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, yarardan çok zarar getireceğine, işinin başından ayrılmayacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin elini tutmak gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanıp, siz ön plana çıkabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilisinin elini tutmak daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilini elini tutmak borçlanıp, hasta olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilin elini tutmak yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin elini tutmak rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgili elini tutmak evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine delalettir.

Kahve falında eski kocanın elini tutmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski eşin elini tutmak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski eşinin elini tutmak eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir