AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliye sıkıca sarılmak

Kahve falında eski sevgiliye sıkıca sarılmak

Kahve falında eski sevgiliye sıkıca sarılmak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, sorunlarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliye sıkıca sarılmak gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurmanıza yardım edebilecek aktiviteleri kaçırmamalı, yeteneklerinizi göstermekten kaçınmamalısınız.

Kahve falında eski sevgiliye sıkıca sarılmak sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle el sıkışmak kırgınlık yaşanacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılmak deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle sarıldığını görmek girilen yolda zarar edileceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle barışmak ve sarılmak helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgili sarılmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp sarılmak yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin sana sarıldığını görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, endişeli durumların son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir