AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilini elini tutmak

Kahve falında eski sevgilini elini tutmak

Kahve falında eski sevgilini elini tutmak hayırlı işlere imza atacağına, yüksek diploma alacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, söz ve yetki sahibi olacağına, yaşamına bakacağına, sonradan da çok üzüleceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilini elini tutmak gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı tarafta olmayabilir, dikkatle ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında eski sevgili elini tutmak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin elini tutmak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yeni alanlara yöneleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin elini tutmak yeni bir adım atılacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilin elini tutmak aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilini elini tutmak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine inanılır.

Kahve falında eski eşinin elini tutmak işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski eşin elini tutmak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında eski kocanın elini tutmak yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir