AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgili elini tutmak

Kahve falında eski sevgili elini tutmak

Kahve falında eski sevgili elini tutmak kazancın yar yarıya düşeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, hayatın tadına varacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili elini tutmak gördüyseniz:

  • Aslında kendi yorumunuzun, senaryonuzun veya görüşlerinizin doğruluğu konusunda emin ya da ısrarcı olmak istemenize rağmen, biraz daha esnek olmanızda veya farklı bakış açılarını da dinlemenizde fayda var.

Kahve falında eski sevgilinin elini tutmak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna delalet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin elini tutmak haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilin elini tutmak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili elini tutmak ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilini elini tutmak fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski eşinin elini tutmak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski kocanın elini tutmak büyük takdir toplanacağına, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşin elini tutmak eşlerin ayrılacağına, maneviyatının çökeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir