AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle el ele olmak

Kahve falında eski sevgiliyle el ele olmak

Kahve falında eski sevgiliyle el ele olmak onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, kendisini ailesine vereceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, yeni işler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele olmak gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla işe yetişmeniz gerekebilir.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele gezmek işlerinde yenilikler yapacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilini elini tutmak kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele olmak kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin elini öpmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, bununla yüceleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin annesinin elini öpmek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliye el sallamak aile bireylerinden biri ile tartışacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele tutuşmak büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, sermaye elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin elinde yüzük görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir