AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle el ele tutuşmak

Kahve falında eski sevgiliyle el ele tutuşmak

Kahve falında eski sevgiliyle el ele tutuşmak girilen yolda zarar edileceğine, huzursuz olacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda sizi zorlayan veya size ultimatomlar veren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele tutuşmak kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle el ele tutuşmak fal sahibinin de çok mutlu olacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski eşle el ele tutuşmak ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sevgili el ele tutuşmak çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle el ele tutuşmak eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisiyle el ele tutuşmak yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle el ele tutuşmak bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına inanılır.

Kahve falında eşiyle el ele tutuşmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir