AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneye ateş etmek

Kahve falında anneye ateş etmek

Kahve falında anneye ateş etmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, gidilecek yönün belirleneceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, işlerinde çok başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında anneye ateş etmek gördüyseniz:

  • Çözüm bekleyen ilişkiler bir taraftan dengesiz şekilde ilerlerken, bir taraftan da lehinize çalışabilir.

Kahve falında anneyi ateşte görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında anneye ateş etmek fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında dürbünlü tüfekle ateş etmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında silahla havaya ateş ettiğini görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karın içinde ateş görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kabirde ateş görmek birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında ateşi kumla söndürmek kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, işlerin kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini ateşten çıkarmak ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir