AnaSayfa / Genel / Kahve falında dürbünlü tüfekle ateş etmek

Kahve falında dürbünlü tüfekle ateş etmek

Kahve falında dürbünlü tüfekle ateş etmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında dürbünlü tüfekle ateş etmek gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etmeye çalışarak seçeneklerinizi kısıtlamamalısınız.

Kahve falında dürbünlü tüfekle ateş etmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dürbünlü silah görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında dürbünle baktığını görmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında dürbünden bakmak insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına işaret eder.

Kahve falında dürbüne bakmak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dürbün almak sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında dürbünle izlemek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapı dürbünü görmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir