AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla havaya ateş ettiğini görmek

Kahve falında silahla havaya ateş ettiğini görmek

Kahve falında silahla havaya ateş ettiğini görmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine inanılır.

Kahve falında silahla havaya ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Eğer, gözden kaçırdığınız konular varsa sonunda zararlı çıkabilir ya da beklediğiniz kazancı elde edemeyebilirsiniz.

Kahve falında silahla havaya ateş ettiğini görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında silahla havaya ateş edildiğini görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında silahla havaya ateş etmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, işlerin iyiye gideceğine delalet eder.

Kahve falında havaya ateş edildiğini görmek bolluk içine olacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında havaya ateş ettiğini görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına tabir olunur.

Kahve falında üzerine silahla ateş edildiğini görmek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, işinin aksayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateş etmeyen silah görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine delalettir.

Kahve falında silahla ateş ettiğini görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir