AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın içinde ateş görmek

Kahve falında karın içinde ateş görmek

Kahve falında karın içinde ateş görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, bütçesinin küçüleceğine, işlerinin yaver gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında karın içinde ateş gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni bilgiler veya gelişmeler sizi biraz sinirlendirebilir.

Kahve falında karın içinde ateş görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karın içinde yatmak yenileneceğine ve can bulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karın içinde kaybolmak mal sahibi olacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında karın içinde çiçek görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine işarettir.

Kahve falında karın içinde kurt görmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına delalettir.

Kahve falında karın içinde hayvan görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini karın içinde görmek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına tabir olunur.

Kahve falında karın içinde yürüdüğünü görmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir