AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini ateşten çıkarmak

Kahve falında birini ateşten çıkarmak

Kahve falında birini ateşten çıkarmak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, maddi imkânlarının artacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, başarılı olacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini ateşten çıkarmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin size karşı olan tutumlarını gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında birini ateşten çıkarmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından ateş çıkarmak beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş çıkarmak başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tarlada ateş yakmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateş kıvılcım görmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında ateşli silah görmek muradına ereceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayla ateş etmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökten ateş düştüğünü görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir