AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşi kumla söndürmek

Kahve falında ateşi kumla söndürmek

Kahve falında ateşi kumla söndürmek bekarlar için güzel bir evliliğe, büyük bir zenginlik elde edileceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, birikmiş parasının olacağına, ondan şifa göreceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında ateşi kumla söndürmek gördüyseniz:

  • Hayatın gerektirdiği yönlendirmeler, sizi bazı gelişmeleri organize etmeye veya belli değişiklikler yapmaya itebilir.

Kahve falında ateşi kumla söndürmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, şansının yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında kumlarda yürümek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında kumları temizlemek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında denizde kumla oynamak aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında kumla abdest almak duygusallığın ön plana çıkacağına, uzun yıllar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kumlara basmak işten ve güçten el etek çekileceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında kumlara gömülmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, kırgınlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kumlara uzanmak hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir