AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi ateşte görmek

Kahve falında anneyi ateşte görmek

Kahve falında anneyi ateşte görmek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, sorunlarının tamamen biteceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, makamının yükseleceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, saygınlığının artacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyi ateşte gördüyseniz:

  • Yapılması gereken şeyleri hafife almamanız veya aşırı tepkiler vermemelisiniz.

Kahve falında anneyi ateşte görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında anneye ateş etmek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında ateş üstünde kazan görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına inanılır.

Kahve falında ateşte görmek rekabet edebilme gücünün artacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kor halinde ateş görmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kar üzerinde ateş yakmak dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafasına ateş etmek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında av tüfeğiyle ateş etmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, günahlara inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir