AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi dudaktan öpmek

Kahve falında eski sevgiliyi dudaktan öpmek

Kahve falında eski sevgiliyi dudaktan öpmek insanlar arasında yüceleceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız gözünüzün önünde geçersiz kalabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi dudağından öpmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilini dudaktan öpmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi dudaktan öpmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilini dudaktan öpmek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin dudağından öpmek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisinin dudağından öpmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini dudağından öpmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi dudaktan öpmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir