AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilini dudağından öpmek

Kahve falında sevgilini dudağından öpmek

Kahve falında sevgilini dudağından öpmek kötülüklerden uzak kalacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine yorulur.

Kahve falında sevgilini dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat hoş anılar üretebilir.

Kahve falında sevgiliyi dudaktan öpmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilini dudaktan öpmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi dudağından öpmek sıkıntılarının sona ereceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine işarettir.

Kahve falında sevgilini dudağından öpmek fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi dudaktan öpmek daha iyi yerlere geleceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında sevgilisinin dudağından öpmek bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin dudağını öpmek yüksek tahsil yapacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilini dudaktan öpmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir