AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi dudaktan öpmek

Kahve falında sevgiliyi dudaktan öpmek

Kahve falında sevgiliyi dudaktan öpmek yanlış kararlar vereceğine, umutlarının tazeleneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, zorlukların bir anda biteceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, helal rızka kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Yeni teklifler alabilir, maddi anlamda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi dudaktan öpmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin dudağından öpmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında sevgilisinin dudağından öpmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, gelirinin de garanti altında olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi dudağından öpmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilini dudaktan öpmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi dudağından öpmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini dudaktan öpmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilini dudaktan öpmek güzel ve mutlu günler görüleceğine, gamsız bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir