AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi dudağından öpmek

Kahve falında eski sevgiliyi dudağından öpmek

Kahve falında eski sevgiliyi dudağından öpmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, hayattan her istediğini alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Durumu net görebilmeniz için sadece güvendiğiniz kişilere soru yöneltmelisiniz.

Kahve falında eski sevgilini dudaktan öpmek aksiliklerin baş göstereceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi dudaktan öpmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi dudağından öpmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyi dudağından öpmek artık daha dikkatli davranacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi dudaktan öpmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin dudağını öpmek kazançlı işler yapılacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisini dudaktan öpmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin dudağından öpmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir