AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilini dudaktan öpmek

Kahve falında sevgilini dudaktan öpmek

Kahve falında sevgilini dudaktan öpmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına inanılır.

Kahve falında sevgilini dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabiirsiniz.Moralinizi fazla bozmazsanız ilerde durumu toparlamanız mümkün olabilir.

Kahve falında sevgiliyi dudaktan öpmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi dudağından öpmek çok başarılı işlere adım atacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi dudaktan öpmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisinin dudağından öpmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, çok sorunlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin dudağını öpmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilini dudağından öpmek fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilini dudaktan öpmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini dudaktan öpmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir