AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin dudağından öpmek

Kahve falında sevgilisinin dudağından öpmek

Kahve falında sevgilisinin dudağından öpmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Bir taraftan bazı konularda yanıtlar beklerken bir taraftan da harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında eski sevgilini dudaktan öpmek işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi dudaktan öpmek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini dudağından öpmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisini dudaktan öpmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin dudağını öpmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin dudağından öpmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisinin dudağından öpmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi dudaktan öpmek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, malına gelecek zarara tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir