AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilini dudaktan öpmek

Kahve falında eski sevgilini dudaktan öpmek

Kahve falında eski sevgilini dudaktan öpmek bol nimete kavuşacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilini dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanızı veya mevcut ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayacak aktivitelere katılabilir, arkadaş toplantıları esnasında yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi dudağından öpmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, hem de sevdiklerinin olacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilini dudaktan öpmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi dudaktan öpmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi dudağından öpmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin dudağından öpmek düşmanlarını kaybetmeye, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sevgilini dudaktan öpmek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine yorulur.

Kahve falında sevgilini dudağından öpmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin dudağından öpmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir