AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin dudağından öpmek

Kahve falında sevgilinin dudağından öpmek

Kahve falında sevgilinin dudağından öpmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda neleri iyileştirebileceğiniz konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında sevgilisinin dudağından öpmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisini dudaktan öpmek maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi dudağından öpmek eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin dudağını öpmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilini dudağından öpmek yanlış yollardan döneceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin dudağından öpmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilini dudaktan öpmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine inanılır.

Kahve falında sevgilini dudaktan öpmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir