AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliye yüz vermemek

Kahve falında eski sevgiliye yüz vermemek

Kahve falında eski sevgiliye yüz vermemek sorunların tek kalemde silineceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye yüz vermemek gördüyseniz:

  • Bilerek hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünü görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne dokunmak iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliye yüz vermemek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne bakmamak geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne tükürmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, gelir kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünde yara görmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, kafasının rahat olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir