AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin yüzüne tükürmek

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne tükürmek

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne tükürmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Diğerlerini işlerinize dahil etmeniz kendilerinden bekleneni anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne tükürmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin yüzüne tükürmek büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliye tükürmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünü görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünde yara görmek maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne bakmamak Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliye yüz vermemek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir