AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin yüzüne bakmamak

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne bakmamak

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne bakmamak sorunlu bir dönem geçirileceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, alım gücünü yitireceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne bakmamak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmeniz seçtiğiniz alanlarda ilerlemenize faydalı olabilir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünü görmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne bakmamak elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye yüz vermemek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne dokunmak şüpheli bir olay yaşanacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne tükürmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünde yara görmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek çirkin amellere, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir