AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin yüzünde yara görmek

Kahve falında eski sevgilinin yüzünde yara görmek

Kahve falında eski sevgilinin yüzünde yara görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünde yara gördüyseniz:

  • Uzak yerlerden olumlu haberler alabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünde yara görmek kazancının azalmayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yaralandığını görmek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne tükürmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, dertlerin dermanının bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne dokunmak sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünü görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, helal kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliye yüz vermemek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir