AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin yüzünü görmek

Kahve falında eski sevgilinin yüzünü görmek

Kahve falında eski sevgilinin yüzünü görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, hayatın kolaylaşacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünü gördüyseniz:

  • Hoşa gitmeyecek özel durumlar ilerin karışmasına neden olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne dokunmak sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünde yara görmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, büyük takdir toplanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne tükürmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliye yüz vermemek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne bakmamak kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünü görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, güzel işler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir