AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek

Kahve falında eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek

Kahve falında eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, başının belaya girmeyeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünde sivilce gördüyseniz:

  • Vizyonu olmayan veya sizi anlayamayan kişiler tarafından engellendiğinizi veya önünüzün kesildiğini hissedebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yüzünde sivilce görmek iş güç sahibi olacağına, güçten düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne tükürmek çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne dokunmak canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliye yüz vermemek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne bakmamak üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, yanlış işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünde yara görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir