AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak

Kahve falında eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak

Kahve falında eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle yüz yüze konuşmak ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, maddi anlamda zayıflayacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda konuşmak fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin sevgilisiyle konuşmak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle konuşmak işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle oturup konuşmak yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında telefonla eski sevgiliyle konuşmak sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir