AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin yüzüne dokunmak

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne dokunmak

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne dokunmak hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, güzel bir döneme girileceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne dokunmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde pek çok konuda size destek olmaktan veya yardım etmekten hoşlanacak arkadaşınız ya da tanıdığınız var.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne dokunmak fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yüzüne dokunmak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye dokunmak her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne tükürmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye yüz vermemek malının ve parasının da artacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne bakmamak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir