AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliye sımsıkı sarılmak

Kahve falında eski sevgiliye sımsıkı sarılmak

Kahve falında eski sevgiliye sımsıkı sarılmak sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, düşmanlarını alt edeceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye sımsıkı sarılmak gördüyseniz:

  • Daha dikkatle dinlemenizde fayda var.

Kahve falında eski sevgiliye sımsıkı sarılmak sevdiği kişilere kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle sımsıkı sarılmak maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliye sımsıkı sarılmak yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeğe sımsıkı sarılmak ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğine sımsıkı sarılmak kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında sımsıkı sarıldığını görmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında sımsıkı sarılmak üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birisine sımsıkı sarılmak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir