AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine sımsıkı sarılmak

Kahve falında sevdiğine sımsıkı sarılmak

Kahve falında sevdiğine sımsıkı sarılmak sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, böyle işlere kalkışacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğine sımsıkı sarılmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularda aksilikler veya sıkıntılar olabilir.

Kahve falında sevdiğine sımsıkı sarılmak kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak üzgün ve karamsar olacağına, onun kıymetini her daim bileceğine alamet eder.

Kahve falında sımsıkı sarıldığını görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliye sımsıkı sarılmak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına tabir olunur.

Kahve falında birbirine sımsıkı sarılmak uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeğe sımsıkı sarılmak kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında birine sımsıkı sarıldığını görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birine sımsıkı sarılmak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir