AnaSayfa / Genel / Kahve falında sımsıkı sarıldığını görmek

Kahve falında sımsıkı sarıldığını görmek

Kahve falında sımsıkı sarıldığını görmek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında sımsıkı sarıldığını gördüyseniz:

  • Fazla iyimserliği gerçekçiliğe tercih etmemekte fayda var.

Kahve falında birisine sımsıkı sarılmak sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğine sımsıkı sarılmak uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliye sımsıkı sarılmak hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, üzüntünden sağlığından olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine sımsıkı sarıldığını görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, adeta havalara uçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sımsıkı sarıldığını görmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliye sımsıkı sarılmak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sımsıkı sarılmak doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir