AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye sımsıkı sarılmak

Kahve falında sevgiliye sımsıkı sarılmak

Kahve falında sevgiliye sımsıkı sarılmak kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliye sımsıkı sarılmak gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişilere yardım edebilir ya da yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında sevgiliye sımsıkı sarılmak yeni işlere girişileceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliye sımsıkı sarılmak devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle sımsıkı sarılmak sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine delalet eder.

Kahve falında birisine sımsıkı sarılmak anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında sımsıkı sarılmak iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine inanılır.

Kahve falında birine sımsıkı sarılmak maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine sımsıkı sarıldığını görmek çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, onun istediği yoldan gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir