AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine sımsıkı sarılmak

Kahve falında birisine sımsıkı sarılmak

Kahve falında birisine sımsıkı sarılmak yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine işarettir.

Kahve falında birisine sımsıkı sarılmak gördüyseniz:

  • Kıskançlık başınıza iş açabilir.

Kahve falında sımsıkı sarıldığını görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sımsıkı sarılmak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliye sımsıkı sarılmak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında birine sımsıkı sarılmak güzel bir bayanla evlilik yapacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında birisine sımsıkı sarılmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğe sımsıkı sarılmak işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında birinin sımsıkı sarıldığını görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir