AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle sımsıkı sarılmak

Kahve falında sevgiliyle sımsıkı sarılmak

Kahve falında sevgiliyle sımsıkı sarılmak ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle sımsıkı sarılmak gördüyseniz:

  • Eşitlik esasına dayalı ilişkiler kurmalısınız.

Kahve falında sevgiliye sımsıkı sarılmak Tövbe Edeceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliye sımsıkı sarılmak çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle sımsıkı sarılmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğe sımsıkı sarılmak aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işaret eder.

Kahve falında sımsıkı sarıldığını görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında birbirine sımsıkı sarılmak hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, ettiği zararları telafi edeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak rızkın kesilmeyeceğine, borçlarının da kapanacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sımsıkı sarıldığını görmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir