AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğe sımsıkı sarılmak

Kahve falında bir erkeğe sımsıkı sarılmak

Kahve falında bir erkeğe sımsıkı sarılmak çok büyük mutluluk yaşayacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında bir erkeğe sımsıkı sarılmak gördüyseniz:

  • Hayranlarınız veya size yardımcı olmak isteyen kişiler var.

Kahve falında bir erkeğe sımsıkı sarılmak bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine sımsıkı sarılmak üzüleceğine, ağlayacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliye sımsıkı sarılmak çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle sımsıkı sarılmak bereketin artacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğine sımsıkı sarılmak kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına işarettir.

Kahve falında birbirine sımsıkı sarılmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sımsıkı sarıldığını görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına tabir olunur.

Kahve falında birine sımsıkı sarıldığını görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, umutların yıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir