AnaSayfa / Genel / Kahve falında sımsıkı sarılmak

Kahve falında sımsıkı sarılmak

Kahve falında sımsıkı sarılmak sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine delalet eder.

Kahve falında sımsıkı sarılmak gördüyseniz:

  • Sosyal anlamda hareketlenmeniz durumunda pek çok konuda size yardımcı olabilecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında birinin sımsıkı sarıldığını görmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyle sımsıkı sarılmak hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğine sımsıkı sarılmak kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye sımsıkı sarılmak zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sımsıkı sarılmak her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birisine sımsıkı sarılmak hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında birbirine sımsıkı sarılmak ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğe sımsıkı sarılmak kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, günden güne sorunlarının artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir