AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine selam söylemek

Kahve falında birine selam söylemek

Kahve falında birine selam söylemek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, başarılarının her geçen gün artacağına, kısmetinizin açılacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında birine selam söylemek gördüyseniz:

  • Yerine getirilmeyen sözler veya sorumluluklar ya da üzerinde anlaşılamayan değişiklikler bir ilişkinize zarar verebilir.

Kahve falında birine selam söylemek bir sınavdan geçileceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün selam söylemek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Kahve falında selam söylemek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye selam söylemek büyük bir ikilemde kalacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine işarettir.

Kahve falında namazdan sonra selam vermek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, neşeli ve huzurlu bir geleceğe rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle selamlaşmak çok rahat edilecek bir işe girileceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabre selam vermek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evliyadan selam almak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir