AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşa selam vermek

Kahve falında arkadaşa selam vermek

Kahve falında arkadaşa selam vermek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşa selam vermek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler nedeniyle karar vermek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşlarla selamlaşmak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşa selam vermek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşla selamlaşmak hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşına selam vermek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına işarettir.

Kahve falında asker selamı vermek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiden selam almak hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında evliyadan selam almak çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılıp selam vermek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, ün sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir