AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine selam vermek

Kahve falında birisine selam vermek

Kahve falında birisine selam vermek rızkın artacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birisine selam vermek gördüyseniz:

  • Size öğretecekleri olan kişilerle bir araya gelebilir veya seyahatler esnasında yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında bir kadınla selamlaşmak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmana selam vermek insanlarla uyumunun artacağına, büyük düşüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine selam vermemek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına inanılır.

Kahve falında asker selamı almak bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine delalettir.

Kahve falında verilen selamı almak aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine işarettir.

Kahve falında küs olduğun birine selam vermek esenliğe ve feraha kavuşacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babaya selam vermek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe selam vermek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir