AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbeye selam vermek

Kahve falında türbeye selam vermek

Kahve falında türbeye selam vermek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, huzurunun yerine geleceğine, moralinin yerine geleceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, hayatın fal sahibine güleceğine delalettir.

Kahve falında türbeye selam vermek gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya çalışmalarınızı takdir eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında türbeye selam vermek hastalıkların kişiye uzak duracağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında namaz selam vermek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden selam almak çok daha kötü durumlara düşüleceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye selam söylemek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında selamlaştığını görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen biriyle selamlaşmak sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakana selam vermek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadınla selamlaşmak rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir