AnaSayfa / Genel / Kahve falında salat selam getirmek

Kahve falında salat selam getirmek

Kahve falında salat selam getirmek zor durumların sona ereceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında salat selam getirmek gördüyseniz:

  • Bir gecikme söz konusu ise, büyük resimde uyarlamalar yapılması gerektiği için olabilir.

Kahve falında salat selam getirmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında salatü selam getirmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, huzur ve saadet bulacağına işarettir.

Kahve falında salat ve selam getirmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında salatı münciye okumak şansın ve istikbalin açık olduğuna, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salaten tüncina görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında salat etmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına işaret eder.

Kahve falında salaten tefriciye okumak dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında salatı tüncina okumak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, yarardan çok zarar getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir