AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyadan selam almak

Kahve falında evliyadan selam almak

Kahve falında evliyadan selam almak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, arabasını ve toprağının olacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına, elindeki malların gideceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında evliyadan selam almak gördüyseniz:

  • Hayranlarınız veya sizi takdir eden kişiler artıyor.

Kahve falında evliyadan selam almak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe selam vermek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşla selamlaşmak müjdeli haberler alacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyle selamlaşmak kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, endişelerini silip atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında herkese selam vermek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında salat selam getirmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta selam vermek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında selam almamak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir