AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisinin elini tutmak

Kahve falında eski sevgilisinin elini tutmak

Kahve falında eski sevgilisinin elini tutmak daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilisinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Bazı tavsiye ya da önerileri uygulanabilir veya mantıklı bulmasanız da, dinlemenizde fayda var.

Kahve falında eski sevgilisinin elini tutmak kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgili elini tutmak maddi durumunuzun düzeleceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilin elini tutmak hayallerin gerçekleştirileceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin elini tutmak zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilini elini tutmak verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında eski eşin elini tutmak muradın gerçekleşeceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşinin elini tutmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski kocanın elini tutmak sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir