AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşinin elini tutmak

Kahve falında eski eşinin elini tutmak

Kahve falında eski eşinin elini tutmak sıkıntıların sona ereceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, ele geçen paranın daha da artacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında eski eşinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Tavırlarınızın doğru veya yanlış olmasını ruh durumunuz etkileyecek.

Kahve falında eski eşin elini tutmak uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında eski eşinin elini tutmak moral bozukluğu yaşanacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş eşin elini tutmak eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, yaşanan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında eşinin elini tutmak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makamını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş eşinin elini tutmak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen eşinin elini tutmak dolayısıyla geleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgili elini tutmak mesai saatlerinin de uzun olacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilini elini tutmak parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir