AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kocanın elini tutmak

Kahve falında eski kocanın elini tutmak

Kahve falında eski kocanın elini tutmak çarelere kavuşacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına, hayırlı kararlar verileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, her zaman neşeli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski kocanın elini tutmak gördüyseniz:

  • Olumlu ya da olumsuz ne yaşarsanız yaşayın, yepyeni başlangıçlar veya gözle görülür bir yükselme sizi bekliyor.

Kahve falında eski kocanın elini tutmak kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasının elini tutmak kendisine yeni bir hayat kuracağına, yardımda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında kocanın elini tutmak büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin elini tutmak aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilin elini tutmak idealist davranacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilisinin elini tutmak oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski eşinin elini tutmak yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgili elini tutmak borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir